Napi remény

A remény pedig nem engedi, hogy megszégyenüljünk. (Római levél 5:5)

Ne engedj utat a félelmeidnek

2013. augusztus 08. 03:00 - Habakuk

,,Aki ilyen nagy halálból megszabadított és megszabadít minket: akiben reménykedünk, hogy ezután is meg fog szabadítani'' ( 2Kor.1:10)

keep_calm_and_trust_god_posters-r3f909d8136ac4748a06f0bdd0a3c9c3f_2huh_8byvr_512.jpg

Isten gondot visel rád, ne hallgass a félelmeidre. Ez egy döntés. Bízz Istenben és ne engedj utat a félelmeidnek.

A 2Kor. 1:10 ezt mondja : ,,Aki ilyen nagy halálból megszabadított és megszabadít minket: akiben reménykedünk, hogy ezután is meg fog szabadítani''

Isten azt ígérte híveinek hogy nem számít mi történik velünk, mindent a javunkra formál – ha szeretjük és követjük őt. Ha hívő vagy a Biblia azt mondja, hogy a végén minden nekünk kedvez majd – nem minden dolog jó ugyan, de összességében a mi épülésünket fogja szolgálni.

Ez azt jelenti, hogy nem kell többé a félelmeinkre hallgatnunk. Nincs olyan nehézség, dilemma, vereség vagy betegség a hívők életében, amit végül Isten ne tudna a javunkra fordítani. Nincs szükségünk a félelemre a jövőben.

A félelmeid azt mutatják, hogy mikor nem bízol Istenben. A mai napon készíts egy listát a félelmeidről és kérd Istent, hogy segítsen neked felfedezni, hogy miért vannak félelmeid életednek ezen területein. Ezután kérd meg Istent, hogy segítsen visszahelyezni szívedbe a bizalmat a félelem helyére.

A következő lépés nagyon fontos : Várd el Istentől, hogy segítsen neked abban, hogy megtanulj bízni benne minden egyes félelmedben, aztán csak nézd hogyan segít Neked.

Beszéljünk róla:

  • Milyen félelmeket fedeztél már föl életedben?
  • Miért bízol Istenben életed egyes területein, és a többiben miért nem?

(Daily Hope by Rick Warren, 2013. 08. 01.)

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása